Polterabend planlægning

For at lette ding polterabend planlægning og give gode ideer til afholdelse af polterabends i Københavns området, vil jeg herunder komme med en masse gode tips og råd hertil.

Første og aller bedste råd er at i skal sørge i jeres polterabend planlægning er at vælge events med kvalitet i, og events hvor alle deltager. Det er fedt nok for ham der er på polterabend at springe faldskærm, men de 10 gæster der er med på hans polterabend står bare på jorden og bliver mere fulde mens de venter (og overvejer hvor meget de i virkeligheden har betalt for springet).

Det er klart sjovere at lave nogle ting hvor alle deltager på lige fod, en super god event til dette formål kunne eksempelvis være kajakpolo. Det er en meget overset sportsgren, og det er forholdvis nyt for alle deltagerne (ingen er i alt fald rigtig gode til det, alle er lidt på udebane). Det bedste sted at prøve kajakpolo er ultimativt Bryggens Kajakpolo.

Alle deltager får udleveret våddragter, og allerede under omklædningen er alle blottet i forhold til normalen. Man får derefter lidt regel instruktion, og så starter spillet, som spilles 3 mod 3. Det er overraskende hårdt at spille kajakpolo, men når man vælter en af modstanderne i vandet er det det hele værd. Og så er der det ved det, at ingen har prøvet det før, det er ikke ligesom paintball eller gokart, som godt nok stadig er sjovt, men udløbsdatoen er vidst overskredet. Derudover er kajakpolo billigt som en event. Det kan anbefales herfra. Islands Brygge er det bedste sted i København at spille kajakpolo, og der går kraftige rygter om at der åbner en Kajakpolo i Århus i 2016 eller 2017 sammen med det nye havnebad. Vi må se hvad det bliver til der.